Joker 8000

Denne super klassiske spilleautomaten er det spilleverandøren Quickfire som leverer. Her så kan du spille på en nostalgisk spilleautomat som helt sikkert vil vekke gamle minner. I tillegg til hovedspillet så kan du i denne spilleautomaten også gamble og spille i spillets supermeter.

5 gevinstlinjer

Dette spillet består av the hjul som alle har tre symboler hver. Det finnes tre gevinstlinjer som går på tvers av hjulene, og to som går diagonalt, slik at du totalt kan spille på fem linjer. Hvor mange linjer du vil spille på kan du selv velge ved å klikke på “Endre vinnerlinjer” knappen. Dersom du velger å ikke spille på alle fem vinnende rekker så vil du ikke kunne aktivere supermeter. Gamble-funksjonen er derimot tilgjengelig også for gevinster fra spill på færre linjer.

Gamble på rødt eller svart

Når du får en gevinst så kan du velge å gamble for enten hele eller deler av gevinsten. Så snart du vinner så vil de to kortene spar ess og ruter ess begynne å blinke, og du kan så velge hvilket kort du vil satse på. Hvis du tipper riktig og lyset stopper på det kortet du valgte så dobles gevinsten, og hvis det stopper på det andre kortet så taper du din gevinst. Vinner du så kan du gamble igjen, men om du taper så kan du ikke gamble igjen før du får en ny gevinst i hovedspillet.

Hvis du vinner så kan du velge å ta ut pengene til din saldo, gamble for hele din samlede gevinst, eller gamble for kun deler av gevinsten din. Hvis du velger å gamble for kun deler av gevinsten så må du være oppmerksom på at ved en ny gevinst så vil hele gevinsten bli satset igjen, dersom du ikke justerer innsatsen du gambler for igjen. Dette gjør du ved å klikke på “Sette til siden” knappen, og du må altså klikke på denne for hver gevinst du får hvis du ikke vil spille for hele din oppsamlede gevinst. Gamble-funksjonen kan avsluttes når du vil, og dette gjør du ved å klikke på “Samle inn” Knappen.

Supermeter med hemmelige gevinster

Hvis du spiller på alle fem gevinstlinjer så kan du ved en gevinst velge om du vil ta ut alle pengene til saldoen din med en gang, gamble for den, eller overføre gevinsten til supermeter. Hvis du velger å spille i supermeter så vil gevinsten du fikk overføres til supermeteret, og saldoen din her kan du se helt øverst til venstre.

I supermeter så spiller du for dobbel innsats, og dette vil si at innsatsen alltid vil være 20 kreditter, i motsetning til i hovedspillet hvor innsatsen på fem gevinstlinjer er 10 kreditter. Gevinstene du får i dette spillet er de samme som i hovedspillet, og gevinstene du får er dermed de samme som når du spiller for 10 kreditter. Forskjellen ligger derimot i de hemmelige gevinstene som du kan få når du spiller i supermeter.

Hemmelige gevinster er det jokere som utbetaler, og i supermeter så oppfører disse seg som scatter-symboler. Det vil si at de ikke trenger å lande på en vinnende linje for å gi deg en gevinst, men det er nok at du har to av de plassert vilkårlig på hjulene. To jokere vil da gi deg en tilfeldig gevinst på mellom 20 og 8000 kreditter. Hvis du får tre jokere så vil disse gi deg tre hemmelige gevinster, med mindre de er plassert på en vinnende rekke, da dette i stedet vil utløse jackpotten på 8000 kreditter.

Avslutte supermeter

Spill i supermeter kan avsluttes på tre forskjellige måter. Du kan enten velge å avslutte dette når du vil ved å klikke på “Samle inn” knappen, eller så kan du la spilleautomaten gjøre det for deg automatisk. Dette vil skje dersom du enten går tom for kreditter i supermeter-saldoen din, eller hvis denne saldoen når 8000 kreditter.

Det er altså ikke mulig å ha mer enn 8000 kreditter i supermeter, og vinner du mer så taper du også det overskytende kredittene du fikk. Har du for eksempel 7000 kreditter i supermeter og vinner enda 3000 kreditter så vil du uansett ikke få mer enn 8000 kreditter utbetalt. Du taper altså 2000 kreditter når spillet avsluttes.

Dette er grunnen til at det ofte ikke lønner seg å spille helt til saldoen din i supermeter er så høy, da sjansen for at du taper deler av gevinsten din er der. I stedet så kan det lønne seg å med jevne mellomrom ta ut gevinsten hvis du kommer opp i noen tusen kreditter. Når du tar ut gevinsten fra supermeter så må du ta ut alt, og det er ikke mulig å ta ut kun deler av gevinsten. Supermeter vil så avsluttes, og du må så vente til du får en ny gevinst for å aktivere denne igjen.