Jackpot 6000

Spilleautomaten Jackpot 6000 er levert av spilleverandøren NetEnt, men dette betyr ikke at det var de som fant den opp. Dette er nemlig den gamle klassiske spilleautomaten som tidligere var å finne i enhver dagligvarebutikk og kiosk i Norge. NetEnt har derimot gitt den nytt liv på nett, til stor glede for kanskje først og fremst norske spillere.

Spilleautomaten sine funksjoner er akkurat de samme som de var når dette var en fysisk spilleautomat, og den har altså fortsatt tre hjul med tre symboler hver. Også gamble-funksjonen og supermeter er fortsatt å finne i denne evige norske favoritten.

5 gevinstlinjer

Jackpot 6000 er en klassisk spilleautomat som består av tre hjul med tre symboler hver, slik at det er totalt ni symboler du ser. Over disse tre hjulene så strekker seg gevinstlinjene på langs og diagonalt, slik at det er fem vinnende linjer i spillet. For å få en gevinst så kreves det at du har en hel rekke med tre symboler over en hel gevinstlinje.

I spillet så kan du velge om du vil spille på alle de fem vinnende linjene som finnes, eller om du kun vil spille på en linje. Dette vil i tilfelle være den midterste av de linjene som går på tvers over hjulene. Velger du å spille på kun en linje så kan du ikke spille på alle spillets funksjoner, da supermeter kun er tilgjengelig for spill med en innsats på ti mynter, altså på alle fem linjer.

Gamble for å doble gevinsten

Uansett om du spiller på en linje eller alle fem så kan du alltid velge å gamble for den gevinsten du får, og dette gjør du ved å velge enten krone eller mynt. Disse symbolene finner du til høyre for spill hjulene, og du kan se når lyser veksler mellom de to. Dersom lyset stopper på det symbolet du valgte, altså krone eller mynt, så dobler du din gevinst. Stopper lyset på den du ikke valgte, så taper du gevinsten din. Ved en dobling så kan du så velge om du vil gjenta prosessen og gamble igjen, eller om du vil ta ut myntene dine til spillets saldo. Hvis du spilte på alle fem gevinstlinjer så kan du også velge å overføre hele gevinsten til supermeter.

Supermeter med hemmelig gevinst

Når du spiller for 10 mynter av gangen så kan du velge å overføre dine gevinster fra spillet, eller fra gamble-funksjonen til supermeter. Dette er en funksjon i spillet som også tilbyr en gamble-funksjon i spillet, men denne er ganske annerledes enn krone og mynt funksjonen.

I supermeter så dobler du innsatsen din slik at det er 20 mynter du spiller for per snurr. Disse 20 myntene vil ikke gi deg noen ekstra eller større gevinster når du vinner fra de vanlige symbolene på hjulene, men derimot så får du muligheten til å få en hemmelig gevinst.

Når du får to jokere i supermeter så får du en hemmelig gevinst som vil være et tilfeldig beløp mellom 10 og 6000 mynter. Dersom du får tre jokere på en gang så vil disse gi deg tre forskjellige kombinasjoner av to jokere, og dermed så er det hele tre hemmelige gevinster som du får. Det er disse gevinstene som vanligvis vil gi deg de store gevinstene i spillet, men du har kun mulighet til å vinne dette så lenge du spiller fra supermeter. Skulle du få disse tre jokerne på en vinnende linje, så vil den hemmelige gevinsten utgå, og du vinner i stedet jackpotten på 6000 mynter. Skjer dette så vil supermeter avsluttes.

Maks 6000 i supermeter

Supermeter kan avsluttes på tre ulike måter, og disse er:
– Når din saldo i supermeter når 6000 mynter så vil supermeter automatisk avsluttes, da dette beløpet er den maksimale summen du kan ha i supermeter. Dersom du vinner gevinster som gjør at du overstiger 6000 mynter så vil disse gå tapt, og det er kun 6000 mynter som vil bli overført til spillets saldo.
– Dersom du går tom for penger i supermeter så vil dette automatisk avsluttes, og du går tilbake til å spille med en innsats på ti mynter. Dette vil si at du har tapt alle penger du hadde i supermeter, og dermed også den gevinsten som gjorde at denne ble aktivert til å begynne med.
– Du kan når som helst selv velge å avslutte supermeter, og dette gjør du ved å klikke på knappen som heter “Utbetaling”. Når du klikker på denne så vil alle mynter som du har i supermeter bli overført til spillets saldo, og du fortsetter spillet i den “vanlige” modusen

Når supermeter er avsluttet så kan du ikke starte denne igjen før du får en gevinst som du så overfører til supermeter. Du kan altså ikke starte denne funksjonen når du vil, men må vente på å få en overførbar gevinst.