Divine Fortune

Divine Fortune er en ny spilleautomat fra NetEnt som har en progressiv jackpot. Denne har raskt blitt en suksess, og dette er nå en spilleautomat som du kan finne i de fleste nettcasinoer. Spillet har flere fine funksjoner slik som fallende wild og free spins, men aller mest spennende er nok bonusspillet.

I bonusspillet så er det nemlig hele tre jackpotter, hvorav den ene av de er progressiv, slik at den stadig blir større. De to andre jackpottene er faste, og det vil si at du alltid vinner det samme hver gang du vinner en av disse.

20 gevinstlinjer

Divine Fortune er satt opp som de fleste andre nye spilleautomater, og dette vil si at det er fem spinnende hjul som alle har tre symboler hver. Alle vinnende linjer går fra venstre mot høyre, og disse er det totalt 20 av. I spillet så er det tre spesielle symboler, og disse er fallende wild i form av en hest, bonusspill symbol i form av et gullmynt, og et free spin symbol i form av en bladkrans i gull.

Fallende og ekspanderende wild

Hesten som er wild-symbolet er fallende, og dette vil si at du alltid vil få minimum ett re-spinn når du får denne. I re-spinnet så vil hesten falle ned et hakk, og alle andre symboler vil spinne på nytt. Dersom det lander en hest der hvor det allerede er en hest så vil denne ekspandere til å dekke hele hjulet. Du får altså et helt hjul som er dekket av kun wild-symboler.

Wild-symboler kan komme sammen, og dette vil si at det ikke er begrenset til kun en wild per spinn eller hjul. Dette gjør videre at det er gode sjanser for å få både to og tre wild-symboler på likt.

Free spins med ekspanderende wild

Free spins vinner du når du får tre eller flere bladkranser på et spinn. Får du tre free spins-symboler så utløser dette 5 free spins, og hvis du får fire så utløser dette 8 free spins. Dersom du får bladkransen på alle fem hjul så vil dette utløse hele 12 free spins. Antallet free spins høres kanskje ikke så mye ut i forhold til mange andre spill, men med hyppige wild-symboler så får du som regel også mange re-spinn som gjør at vinnersjansene er mange.

Hvert wild-symbol du får vil i free spins modus ekspandere til å dekke hele hjulet, og det er dette som gjør at sjansen for å vinne store gevinster er gode. Ofte så kommer wild-symboler sammen, og dette gjør nemlig at du kan få mange hele hjul med kun wild. Disse vil så i likhet med i hovedspillet falle, og dette vil si at du får tre re-spinn hver gang du får en hest.

Bonusspill med mynter og jackpot

Bonusspillet aktiveres når du får minimum tre gullmynter, og dette kan du få på to forskjellige måter. Du kan så klart få tre mynter på ett spinn, men du kan også samle disse opp i løpet av re-spinn som du får fra de fallende wild-symbolene. Hver gang du får et mynt så vil dette legge seg oppi krukken som står til høyre for hjulene. Når du har samlet opp tre så utløses bonusrunden, og hvis du får flere mynter så vil disse også legge seg i krukken.

Når bonusspillet starter så vil de myntene som er i krukken plasseres ut på de 15 hjulene som er å finne i bonusrunden. Disse femten hjulene er satt opp med fem i bredden og tre i høyden, men alle hjul spinner individuelt. Målet er å fylle opp med fem mynter på langs, og for hver rekke du fyller så vinner du en jackpot.

Fyller du opp kun en rekke så vinner du Minor jackpot, og denne vil gi deg en gevinst som er 20 ganger din innsats. Major jackpot vinner du hvis du fyller opp to hele rekker, og denne gir deg 100 ganger din innsats. For å vinne Mega jackpot så må du fylle opp alle de tre rekkene på langs, og dermed få et mynt i hvert av de 15 hjulene. Denne jackpotten er progressiv, og dette vil si at beløpet du vinner avhenger av hvor stor jackpotten er akkurat da. Hvert mynt vil også gi deg en gevinst, og hvor mye dette er verdt er helt tilfeldig. Dette vil si at du vinner uansett om du får en jackpot eller ikke.

I bonusrunden så kan du ha tre spinn. For hver gang du får et mynt så vil dette tilbakestilles slik at du igjen har tre nye spinn. Dette vil si at du kan fortsette å spille helt til du ikke får noen nye mynter i løpet av tre spinn. Hvor mange spinn du får totalt er det dermed umulig å si, og du kan selvfølgelig også få mer enn et mynt per spinn.