Devil’s Delight

Devil’s Delight er enda et spill som er levert av spillprodusenten NetEnt, men dette er litt annerledes enn mange av de andre spilleautomatene som NetEnt leverer. Dette spillet er nemlig et progresjonsspill, og dette vil si at spillet har en hukommelse.

Selve spillets tema er djevelen, og målet her er å hjelpe ham med å samle inn sjeler fra folk med dødelige synder. Dette gjør du i bonusrunden, og det er denne delen av spillet som har en progresjonsmåler. I tillegg til dette så finnes det også to forskjellige free spins-spill og en ekspanderende wild.

20 gevinstlinjer

Dette spillet er som mange andre spilleautomater satt opp med fem hjul som alle har tre symboler hver. Gevinstlinjene går fra venstre mot høyre, og dette gjelder for alle symboler med unntak av pentagrammet som er en scatter. I tillegg til scatter-symbolet så finnes det også to andre spesielle symboler. Den ene er et wild-symbol som vil ekspandere til å dekke hele hjulet, og det andre er et bonus-symbol.

Free spins med multiplikator

Når du får tre pentagram på likt så utløses free spins, og hvor mange du får bestemmes etter hvilket scatter-symbol du velger. Bak hver scatter så skjuler det seg nemlig et gitt antall free spins, og en multiplikator. Hva som ligger hvor er helt tilfeldig, så her må du bare tippe. Eksempel på hva du kan få er 15 free spins med en multiplikator på 3, eller 8 free spins med en multiplikator på 2.

Etterhvert som du spiller dine free spins så kan du også få fler free spins eller ytterligere multiplikatorer, og dette får du når du får to scatter-symboler. Her så må du igjen velge et symbol, og om det er ekstra free spins eller en multiplikator er helt tilfeldig. Dersom du får flere scatter-symbol enn hva som er nødvendig for å utløse free spins så vil ikke noen ytterligere gevinster gis, du har bare flere symboler å velge mellom.

Bonusrunde og sin spins

Spillets bonusrunde er et spill hvor du har fem dødelige synder og fem mennesker. Målet er at du skal matche syndene til menneskene, og for hver match du får så får du en sjel. Disse sjelene vil så legge seg til i ditt soul-o-meter. I tillegg til å få en sjel så vil du også få en tilfeldig premie i form av mynter for hver match. Dette gjør at du ikke bare samler sjeler til soul-o-meter, men at du også vinner noe i bonusrunden.

Sin spins får du når du har samlet totalt femten sjeler i ditt soul-o-meter. Hvor mange bonusrunder du må spille før du får alle disse femten avhenger av hvor mange match du får på hver bonusrunde. Sin spins er free spins som i likhet med hovedspillet spilles på fem hjul med totalt 15 symboler. Forskjellen er at her så er alle symboler byttet ut med dødelige synder, og det er altså bare de som spinner over hjulene. I dette bonusspillet så er det der de virkelig store gevinstene gjemmer seg.

Når det gjelder verdien på hver sjel som er oppsamlet så kommer dette an på hva innsatsen din var når du vant sjelene i bonusspillet. Det er altså mulig å endre innsats i løpet av spillet selv om spillet har en hukommelse, da det i sin spins rett og slett vil regne ut hva snittet for din innsats var når sjelene ble vunnet. Dette vil si at dersom du har vunnet 10 sjeler med en innsats på 10 kroner, og 5 sjeler med en innsats på 20 kroner så vil din innsats under sin spins være på 13 kroner. Dette er altså verdien av hver spinn, og gevinsten din vil bli beregnet etter dette.

Oppsamlet progresjon

I de fleste vanlige spilleautomater så vil hver spillrunde begynne spillet på nytt, og fremtidige runder tar ikke hensyn til historikken du har i spillet. Hvert spinn er altså uavhengig av tidligere runder. I Devil’s Delight så har derimot spillet en hukommelse, eller en progresjon måler som holder styr på hvor i spillet du er, og hva du tidligere har samlet opp. Denne brukes til å samle opp fremgangen din i bonusspillet, slik at det holder styr på hvor mange sjeler du har. Dette gjør at du kan samle opp sjeler over flere bonusspill.

Hukommelsen i spillet varer derimot ikke evig, da progresjonen din blir lagret i maks 48 timer etter siste spinn i spillet. Dette vil si at dersom du slutter å spille men kommer tilbake til spillet i løpet av 48 timer så vil dine oppsparte sjeler fortsatt finnes i soul-o-meter. Dermed så må du ikke fortsette å spille helt til du får 15 sjeler, men kan gjøre dette en annen dag. Viktig å merke seg er at de 48 timene regnes ikke fra du fikk din siste sjel, men siden du spilte siste spinn på automaten.